Prezantohet plani për zgjedhjet e 3 nëntorit

Prezantohet plani për zgjedhjet e 3 nëntorit

Policia e Kosovës ka treguar tani më edhe planin dhe angazhimet policore për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor të 3 nëntorit.

Rashit Qalaj, Drejtori i Operativës në Policinë e Kosovës tha se sot gjatë një takimi me gjithë komandatët e nën stacionëve, stacione, Drejtorëve Rajonal dhe Koordinaotërve e zgjedhjeve, është diskutuar plani për zgjedhjet e 3 nëntorit.