Policia me plan për zgjedhjet e 3 nëntorit

Policia me plan për zgjedhjet e 3 nëntorit

Dy ditë para zgjedhjeve, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Kosovës u mbajt një takim lidhur me angazhimin e Policisë së Kosovës në implementimin e planit policor “Zgjedhjet lokale të 3 nëntorit”.

Ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi ka theksuar se fushata deri sot ka kaluar mirë pa incidente madhore dhe mund të themi lirisht se Policia e Kosovës ka pasur një rol kyç dhe si i ka marrë me seriozitet të lartë angazhimet, planet, koordinimet me institucionet vendore dhe ndërkombëtare, në mënyrë që ky proces të kalojë sa më mirë që të jetë e mundshme.