PDK-ja në Klinë prin, luftë e madhe për të dytin

PDK-ja në Klinë prin, luftë e madhe për të dytin

Anëtarë dhe simpatizantë të PDK-së kanë nisur të kremtojnë fitoren e kandidatit të tyre në komunën e Klinës, duke u bazuar në rezultatet preliminare të vëzhguesve të tyre partiakë. PDK-ja po feston me ndezje të fishekzjarrëve. Sekretari i degës së PDK-së në Klinë, Esat Raci ka pohuar se ka marrë 7 878 vota. Partia numër dy ka dalë AAK-ja, e cila do të jetë në balotazh me PDK-në për kryetar komune. Nënkryetari i degës së AAK-së, Namzi Berisha ka thënë se ata janë partia e dytë dhe se kanë 71 vota me shumë se LDK-ja.