Në Han të Elezit, Rufki Suma, në Kaçanik Besim Ilazi

Në Han të Elezit, Rufki Suma, në Kaçanik Besim Ilazi

Korrespodenti i Kohës Ditore nga Kaçaniku njofton se kandidati i pavarur për kryetar të Hanit të Elezit, Rufki Suma ka fituar shumicën e votave dhe nuk do të ketë nevojë fare të shkojë në balotazh.