NË VERI QYTETARËT SERB PENGOHEN PËR TË VOTUAR

NË VERI QYTETARËT SERB PENGOHEN PËR TË VOTUAR

Dhjetëra persona me fanella të zeza në të cilat shkruan për bojkot në alfabetin cilirik janë duke penguar qytetarët serb për të shkuar  nëpër qendrat e votimeve dhe për të votuar, bëjnë të ditur burimet e Kosovapress-it.