Mbyllen vendvotimet, partitë fillojnë të prononcohen

Mbyllen vendvotimet, partitë fillojnë të prononcohen

Vendvotimet në Kosovë janë mbyllur në orën 19, ndonëse aty-këtu mund të ketë ende ndonjë vendvotim të hapur, pasi me ligj dhe rregulla zgjedhore ato mund të mbyllen edhe pas orës 19, derisa të votojnë edhe zgjedhësit e fundit që gjenden brenda objekteve të vendvotimit.