Maskat në veri djegin kutitë e votimit

Maskat në veri djegin kutitë e votimit

Persona të maskuar kanë hyrë në një qendër votimi në veri, ku kanë marrë kutitë e votimit dhe i kanë djegur ato. Për këtë rast ka reaguar edhe qeveria e Serbisë, gjegjësisht zv.kryeministri serb Aleksandar Vuçiq i cili ka kërkuar leje nga bashkësia ndërkombëtare në Kosovës, që t’i lejohet policisë së Serbisë të hyjë në veri, për t’i ruajtur kutitë e votimit.