LDK dhe djali i Mustafës tentojnë ta blejnë anëtarin e VV-së

LDK dhe djali i Mustafës tentojnë ta blejnë anëtarin e VV-së

Një anëtarit 18 vjeçar të VV-së, që të kalojë në LDK, nga zyrtarë të lartë të kësaj partie, përfshirë Arben Mustafën, djalin e kryetarit të kësaj partie, Isa Mustafa, i janë premtuar tenderë për prindërit, bursa për familjarë, regjistrim në Universitet, i përmendet vend pune, i premtohet përkrahje në LDK dhe kërcënohet me familje nëse bisedat merren vesh.