Jacobson vlerëson suksesin e përgjithshëm të zgjedhjeve

Jacobson vlerëson suksesin e përgjithshëm të zgjedhjeve

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë, Tracey Ann Jacobson, i ka vlerësuar zgjedhjet vendore në Kosovë si përgjithësisht të suksesshme.

Në rrjetin social Twitter, zonja Jacobson ka thënë se “duke lënë anash Mitrovicën e Veriut, SHBA-të kanë vërrejtur probleme të vogla teknike dhe shumë profesionalizëm e entuziazëm në mbarë Kosovën”.