Jacobson: Kërcënimet dhe frikësimet janë të papranueshme, të raportohen në polici

Jacobson: Kërcënimet dhe frikësimet janë të papranueshme, të raportohen në polici

Ambasadorja e SHBA-së, Tracey Jacobson në një intervistë për RTK, ka thënë se është duke e përciellë nga afër fushatën parazgjedhorë për zgjedhjet e 3 nëntorit. Jacobson ka theksuar se ka shumëçka që mund të thuhet se është pozitive. Sipas saj, fushatat në përgjithësi janë mbajtur pa incidente serioze.