Iniciativë për parandalimin/luftimin e abuzimeve të mundshme gjatë zgjedhjeve

Iniciativë për parandalimin/luftimin e abuzimeve të mundshme gjatë zgjedhjeve

Me iniciativë të Kryetarit të Këshillit Prokurorial të Kosovës njëherësh Kryeprokurorit të Shtetit, Ismet Kabashi, është mbajtur takim me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës,  Enver Peci, drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Kosovës,  Shpend Maxhuni, përfaqësuesin e Komisionit Qendror Zgjedhor, z. Haki Krasniqi,  përfaqësuesin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, Mul Desku, përfaqësues të shoqërisë civile nga Instituti i Kosovës për Drejtësi, Betim Musliu, si dhe përfaqësues të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë.