DO TË ARRESTOHEN TË GJITHË ATA QË DHUNOJNË VOTËN

DO TË ARRESTOHEN TË GJITHË ATA QË DHUNOJNË VOTËN

Koordinatorja Nacionale për zgjedhje nga Prokurori i Shtetit, Laura Pula ka paralajmëruar se do të ndalohen dhe arrestohen të gjithë ata qytetarë që në ditën e votimit në cfardo mënyre do e pengojnë votimin ose do e dhunojnë votën në cfardo menyre do të ndalohen dhe arrestohen në koordinim të të gjitha institucioneve përgjegjëse në ditën e zgjedhjeve lokale të 3 nëntorit.