Dështimi Eventual në Zgjedhje na Largon nga Europa

Dështimi Eventual në Zgjedhje na Largon nga Europa

Në rast se Kosova dështon në organizimin e mirë të zgjedhjeve lokale 3 nëntorit, vendi rrezikon seriozisht të ardhmen europiane, liberalizimin e vizave dhe Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit. Kështu ka deklaruar ministrja e Integrimit Evropian, Vlora Çitaku duke komentuar Raportin e Progresit të këtij viti për Kosovën.