Vëllezërit Hoxha mohojnë të kenë kërcënuar Eqrem Kryeziun

Vëllezërit Hoxha mohojnë të kenë kërcënuar Eqrem Kryeziun

Arbnor Hoxha, kryetar i nëndegës “Lidhja Prizrenit”, dhe Besmir Hoxha, kryetar i Forumit Rinor të kësaj nëndege, në Prizren, kanë demantuar deklaratat e kandidatit të LDK-së për kryetar të Prizrenit, Eqrem Kryeziu, që kinse ai qenka kërcënuar fizikisht nga këta të dy.