Të krijohen kushte për zgjedhje të lira edhe në veri të Mitrovicës

Të krijohen kushte për zgjedhje të lira edhe në veri të Mitrovicës

Situata e sigurisë në veri të Mitrovicës gjatë javës së fundit ka qenë më e qetë sesa në javët paraprake. Kështu u vlerësua të hënën në takimin e Komitetit lokal për siguri publike që mbahet në kuadër të Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim të Komunës së Mitrovicës.