Salustro po hetohet për korrupsion

Salustro po hetohet për korrupsion

Emisioni “Betimi për drejtësi”, në bazë të burimeve që ka thotë se prokurori Mauricio Salustro dhe gjykatësi Francesko Fjori, janë duke u hetuar për veprimtari të dyshimta korruptive, pë rmarrje të ryshfetit, duke keqpërdorur pozitën e tyre zyrtare si prokurorë dhe si gjykatë. Hetimet ndaj tyre po zhvillohen nga një Task Forcë e përzier kur bëjnë pjesë prokurorë vendor e ndërkombëtar.