Salustro me shokë hetohen për korrupsion në Kosovë

Salustro me shokë hetohen për korrupsion në Kosovë

Disa gjyqtarë dhe prokurorë të EULEX-it janë duke u hetuar për shkak të dyshimeve se kanë marrë ryshfet nga disa avokatë vendorë në lidhje me rastet e krimeve të luftës.

Emisioni “Betimi për drejtësi”, në bazë të burimeve që ka thotë se prokurori Maurizio Salustro dhe gjykatësi Francesko Fjori, janë duke u hetuar për veprimtari të dyshimta korruptive, pë rmarrje të ryshfetit, duke keqpërdorur pozitën e tyre zyrtare si prokurorë dhe si gjykatë, njoftojnë medie