Prokuroria kërkon që Limajt t’i ndalohet hyrja në Ministri të Infrastrukturës

Prokuroria kërkon që Limajt t’i ndalohet hyrja në Ministri të Infrastrukturës

Nëse gjykata e miraton një kërkesë të prokurorit Johaness Pickert, Fatmir Limaj nuk do të guxojë që t’i afrohet objektit të Ministrisë së Infrastrukturës, shkruan sot “Koha Ditore”.

Prokurori që po e ndjek penalisht themeluesin e Nismës për Kosovën për shumë vepra penale të korrupsionit, në dy raste të ndara, ka kërkuar nga Gjykata caktimin e një mase sigurie për Limajn dhe të tjerët.