Organet e drejtësisë bashkëpunojnë për zgjedhjet e 3 nëntorit

Organet e drejtësisë bashkëpunojnë për zgjedhjet e 3 nëntorit

Organet e drejtësisë bashkë më KQZ-në dhe Institutin e Kosovës për Drejtësi po bëjnë të gjitha përgatitjet që në zgjedhjet e 3 nëntorit të mos keqpërdorët vota e qytetarit, në të kundërtën zyrtarët e këtyre institucioneve të cilët do të jenë të shumtë në terren do të reagojnë më shpejtë se herëve tjera.