NJOFTIM – IKD dhe QNJ IKD me adresë të re!

NJOFTIM – IKD dhe QNJ IKD me adresë të re!

NJOFTIM – IKD dhe QNJ IKD me adresë të re!

Instituti i Kosovës për Drejtësi dhe Qendra për Ndihmë Juridike falas e IKD-së me adresë të re!

Nga sot, zyrat e QNJ-IKD në Prishtinë, ndodhen në rr. Ilaz Agushi, nr. 146, kati 1 (në rrugicën përballë shkollës së mesme “Sami Frashëri”).

Të gjithë ata që kanë nevojë për ndihmë juridike falas, mund të na vizitojnë në adresën e re.

Njëkohësisht, sikurse çdo herë deri më tash, mund të na kontaktoni edhe përmes formave të tjera, si: