NË DY QENDRA VOTIMI NË SUHAREKË MUNGOJNË VULAT

NË DY QENDRA VOTIMI NË SUHAREKË MUNGOJNË VULAT

Sikur edhe në të gjitha komunat në Prizren janë hapur të gjitha qendrat e votimit për zgjedhjet lokale. Kryesuesi i Komisionit Komunal Zgjedhor, Nysret Bytyqi ka konfirmuar për Kosovapress, se të gjitha vendvotimet janë hapur me kohë dhe nuk ka pasur asnjë problem rreth hapjes së tyre.