ARRESTOHET NË CERCË TË ISTOGUT PERSONI QË TENTOI TA NDALË VOTIMIN DUKE MBYLLUR DYERT E SHKOLLËS

ARRESTOHET NË CERCË TË ISTOGUT PERSONI QË TENTOI TA NDALË VOTIMIN DUKE MBYLLUR DYERT E SHKOLLËS

Prokurorja e Shtetit dhe Policia e Kosovës  kanë bërë të ditur se një person është arrestuar në fshatin Cërcë të Istogut, pasi ka tentuar ta mbyllë objektin ku mbahen votimet.