Kush ka faj për mbi 100 mijë vota të pavlefshme

Kush ka faj për mbi 100 mijë vota të pavlefshme

Më shumë se 100 mijë vota të pavlefshme kanë dalë nga zgjedhjet e 3 nëntorit. Mirëpo, zyrtarë të KQZ-së thonë që ende s’e kanë marrë një raport zyrtar nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve sa u përket votave të pavlefshme.

Anëtari i KQZ-së, Binak Vishaj ka deklaruar se s’ mund të marrin një vendim për rivotime nëse s’e kanë një raport final sa u përket votave të pavlefshme.