Java Kundër Korrupsion 5-9 dhjetor 2023

Java Kundër Korrupsion 5-9 dhjetor 2023

Java Kundër Korrupsion 5-9 dhjetor 2023

Prishtinë, 17 nëntor 2023 – Koalicioni i organizatave jo-qeveritare i përbërë nga Instituti i Kosovës për Drejtësi, Lëvizja FOL dhe Iniciativa për Progres-INPO vazhdojnë traditën e përvitshme të organizimit të Javës kundër Korrupsion 2023.

Java kundër korrupsion do të zhvillohet nga datat 5 deri 9 dhjetor 2023 dhe do të përcillet me aktivitete të ndryshme përmes publikimit të raporteve, konferencave për media dhe aktiviteteve tjera të vetdijësimit në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit.

Java kundër Korrupsion organizohet me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë për Çështje të Narkotikëve Ndërkombëtarë dhe Zbatimit të Ligjit dhe Ambasadës Amerikane në Prishtinë.

 

Agjenda e Javës kundër Korrupsion 2023:

Shqip

English