Ish – Prokurori Salustro po hetohet për korrupsion

Ish – Prokurori Salustro po hetohet për korrupsion

Ish-Prokurori Mauricio Salustro dhe gjykatësi Francesko Fjori dyshohet se kanë marrë ryshfet për rastin e krimeve në Kosovë, duke shpërdorur detyrën zyrtare gjatë ushtrimit të detyrës së prokurorit dhe si gjykatës ndërkombëtarë në Kosovë, transmeton transmetuesi publik.

Burime të sigurta brenda Prokurorisë, kanë për të diitur për emisonin “Betimi në Drejtësi” se kundër Ish-prokurorit Salustro dhe ish gjykatësit Fjori po zhvillohen preliminare nën dysimin se kanë marrë ryshfet nga disa avokatë të njohur, të cilët kanë mbrojtur disa prej të akuzuarve për krime të luftës.