IKD në emisionin Click në RTV21

IKD në emisionin Click në RTV21

IKD në emisionin Click në RTV21

Betim Musliu drejtori ekzekutiv i Institutit të Kosovës për Drejtësi ishte panelist në emisionin Click në RTV21 së bashku Vehbi Kajtazin nga Insajderi dhe dy panelistët e rregullt Halil Matoshi dhe Driton Selmanaj.