Hodzic: Veprimi i OSBE-së në Mitrovicën veriore, i papërgjegjshëm

Hodzic: Veprimi i OSBE-së në Mitrovicën veriore, i papërgjegjshëm

Kandidatja për kryetar të Mitrovicës Veriore, Adriana Hodzic, gjatë një prononcimi për KTV-në, ka shprehur zhgënjimin e saj me incidentet në Mitrovicën veriore, ku janë sulmuar qendrat e votimit, janë lënduar disa persona dhe është shkatërruar materiali zgjedhor nga ana e huliganëve serbë.