Dokumentar: “Java Kundër Korrupsionit 2016” – Versioni i shkurtër

Dokumentar: “Java Kundër Korrupsionit 2016” – Versioni i shkurtër

Dokumentar: “Java Kundër Korrupsionit 2016” – Versioni i shkurtër

Ky dokumentar i kushtohet organizimit të “Javës Kundër Korrupsionit 2016”, e cila ishte organizuar nga koalicioni i OJQ-ve: Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), Çohu, Instituti GAP dhe D Plus. Java Kundër Korrupsionit ishte mbështetur nga Ambasada Amerikane në Kosovë. Autor dhe producent ekzekutiv i dokumentarit është Betim Musliu, ndërsa producentë janë Dardan Sinani dhe Leutrim Bajrami. Produksioni që ka realizuar xhirimet dhe montazhën është Anymate. Dokumentari është mbështetur nga Ambasada Amerikane në Kosovë.