DnV nesër do të dalë me rezultatet preliminare

DnV nesër do të dalë me rezultatet preliminare

Demokracia në Veprim ka filluar me publikimin e rezultateve preliminare nga 8 komunat më të mëdha të Kosovës, të cilat po ndryshojnë varësisht nga të dhënat nga tereni.

Përfaqësuesit e kësaj organizate bënë të ditur se rezultatet preliminare do të publikohen nesër dhe aty mund të dihet se kush do të jetë fitues për kryetar të komunave.