AKTAKUZË PËR 25 PERSONA QË SHKELËN LIGJIN NË ZGJEDHJET E 3 NËNTORIT

AKTAKUZË PËR 25 PERSONA QË SHKELËN LIGJIN NË ZGJEDHJET E 3 NËNTORIT

25 persona që pretendohet se kanë bërë shkelje të ndryshme ligjore në ditën e zgjedhjeve lokale në Kosovë me 3 nëntor, tashmë janë të akuzuar.

Kryeprokurori i shteti Ismet Kabashi në një konferencë të mbajtur , ka konfirmuar ngritjen e aktakuzave për 25 persona nga gjithsejtë 62 persona me 34 raste sa ishin paraqitur në prokurori si rezultat i parregullsive në zgjedhje.

9 nga 25 personat e akuzuar janë nga Prishtina, 2 nga Gjakova, 4 nga Peja dhe nga 5 në Gjilan e Prizren.