SHTETI PARALAJMËRON MASA NDAJ KEQPËRDORUESVE TË VOTËS

SHTETI PARALAJMËRON MASA NDAJ KEQPËRDORUESVE TË VOTËS

Institucionet e shtetit, prokuroria, gjyqësori dhe policia kanë paralajmruar masa të rrepta ndaj keqpërdoruesëve eventual  të votës së lirë në zgjedhjet e 3 nëntorit, në një debat të organizuar nga Instituti i Kosovës për Drejtësi.