Musliu:Sulmet me bomba, akte kriminale me elemente terrori

Monday 29 August, 2016

Musliu ne Klan Kosova

Betim Musliu nga Instituti i Kosovës për Drejtësi, ka thënë në Info Magazine të Klan Kosovës se sulmet e fundit me bomba janë akte kriminale dhe kanë elemente terrori.