IKD: DUHET SËRISH NJË PROCES I RIEMËRIMIT PËR PROKURORËT DHE GJYKATËSIT

Friday 9 September, 2016

betim-musliu

Betim Musliu nga IKD tha se Kosovës i duhet një ligj përmes së cilit do të mundësohej një proces i filtrimit në sistemin e drejtësisë.